نان کامل
نان کامل
ر ایران از دیرباز کشت گندم رواج داشته و نان تهیه شده از آرد گندم،قوت غالب ایرانیان را تشکیل می دهد. از این رو، سلامت و کیفیت آرد و نان مصرفی، عاملی مهم در تامین و ارتقاء سلامت ایرانیان و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های متابولیک غیر واگیر به شمار می رود.نان مصرفی حدود % ٤٠-٥٠انرژی دریافتی و حدود %٤٥پروتئین روزانه را تامین می کند.
بکارگیری نیروی قراردادی ماما برنامه پزشک خانواده روستایی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان پاسارگاد
بکارگیری نیروی قراردادی ماما برنامه پزشک خانواده روستایی
آزمون بکارگیری نیروی قراردادی
آگهی بکارگیری نیروی قراردادی کارشناس تغذیه
آگهی بکارگیری نیروی قراردادی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد
آگهی بکارگیری نیروی قراردادی کارشناس تغذیه برنامه پزشک خانواده روستایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد