شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد
تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کووید 19
.
با توجه به شیوع بیماری کووید 19 و قرار گرفتن شهرستان در وضعیت قرمز، بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاسارگاد، رییس شبکه گفت: با شروع واکسیناسیون کووید 19 و واکسینه شدن برخی گروه های سنی، رعایت پروتکل های بهداشتی کاهش یافته است که لازم است با نظارت منظم بر اصناف مختف و به ویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، حساس سازی انجام شود.
«کوروش قنبری» افزود: ساده انگاری بیماری و تصور پایان یافتن بیماری کووید 19 باعث افزایش شیوع می شود و نظارت بر استفاده از ماسک و رعایت دیگر پروتکل های بهداشتی بسیار اهمیت دارد.
«قنبری» در ادامه گفت: کارشناسان بهداشت محیط با مشارکت ناحیه مقاومت بسیج و دیگر ادارات، در قالب تیم مشترک از این مراکز بازدید کرده و تذکرات لازم در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی را دادند./ف.زارعی
پایان خبر
نظر دهید